Kommande fester

Kommande fest:

Om festen:

Mer utlevnad än mingel och party. Mer lekstationer och edgeplay än dansgolv och alkohol. Mer kinky och hbtq än vanilj och norm. Många livsstilsutövare med utlevnadssällskap, inga nyfikna singlar.

 

En fest för alla som vill kunna utöva BDSM som de gör hemma, gå in i sin bubbla, ha hårda sessioner eller krävande psykisk Dominans utan dömande eller skrämda blickar, utan att ta hänsyn till eventuella nybörjare eller oinvigda.

 

Kvällens tema är RESTRAINTS. Oavsett om du vill använda kedjor, rep, galler fysiska övertag eller bara en order och oavsett om det är som straff eller belöning så kommer det finnas gott om möjligheter att begränsa dins skyddslings rörelseförmåga. Sedan är det upp till dig om du vill plåga eller framkalla njutning - om det nu inte är samma sak?

 

Fokus på festen är fysisk och psykisk BDSM-utlevnad. Musiken och dess volym är anpassad för utlevnad, det finns ett dedikerat landningsrum och samtalsnivån och samtalsämnena i lekutrymmena ska spegla aktiviteterna som försiggår. Socialt umgänge hänvisas till sällskapsavdelningen på första våningen.

 

Då många människor blir kåta av att utöva BDSM är även mer renodlade sexuella aktiviteter tillåtna. Club Sunset är dock ingen swingerfest utan en BDSM-fest så om du ser någon ha utlevnad eller sex så är det inte fritt fram att fråga om du får vara med, sådant förhandlas fram i förväg. Om någon visar tydliga tecken på att vara ägd eller upptagen så prata i första hand med dennes partner. Tänk på att alla på festen är där med sällskap.

 

Insläpp till festen sker endast mellan 18.00 och 19.00 och festen beräknas hålla på ungefär till 01 på natten. Alkohol får var och en ta med själv och förvara i baren men någon berusning kommer inte att tolereras. Märkbart berusade personer kommer avvisas. Alkoholfri dryck utöver det som ingår finns att köpa i baren.

 

Dresscode:

Club Sunset har ingen dresscode. Vi uppmuntrar gästerna att klä sig så att ni känner er bekväma och upplagda för utlevnad. Om det så är i latexcatsuit, prinsessklänning, läderstring eller jeans. Passa på att förstärka er läggning, leva ut fantasier och bejaka eventuella fetischer, alter egos och inre karaktärer!

Kvällens program:

18.00 - 19.00 Insläpp

19.15 Alla hälsas välkomna

19.30 - 20.30 Talanguppvisning

20.30 - 01 Fri lek!

 

Vem får komma på festen:

Alla gäster kommer tillsammans med utlevnadssällskap. Kom två, tre eller fler men inte ensam. Det kan vara en pertner, en dejt, en utlevnadsvän eller en kk, bara du har någon som du avser att ha utlevnad med under kvällen.

 

Club Sunset är i första hand inget party för socialt umgänge, det är en arena för att utvecklas och utöva BDSM. Ett säkrare ställe att leka med en nyfunnen vän går inte att hitta!

 

Arrangören förbehåller sig rätten att välja gäster bland de sökande för att gästlistan ska bli bra balanserad.

 

Hur mycket:

Vanlig eller guldmedlem: 300:- per person

Gästmedlem: 350:- per person

Detta ingår: entré, alkoholfri dryck under hela kvällen, te, kaffe, buffé med kallskuret, godis och fika. Betalningsinfo kommer i mailet du får när du har anmält dig. Vid återbud tidigare än 72 timmar före fest återbetalas avgiften.

 

Regler:

På denna festen gäller RACK vilket innebär att edgeplay är tillåtet. I lekutrymmena är det de som har utlevnad som pratar. I landningsrummet ska det vara tyst. Totalt mobiltelefon och kameraförbud i hela lokalen, värdesaker kan lämnas i den bevakade baren. All utlevnad sker efter ömsesidigt samtycke och förhandling. Alla rengör efter sig vid lek.

 

Har du några som helst problem med att se transpersoner, homosexuella, polysexuella eller på annat sätt normavvikande människor ha normavvikande utlevnad så stanna hemma. Club Sunset ska vara fullt av kärlek och fullständigt fritt från transfobi, homofobi, kinkshaming och annat som grundar sig i fördomar.

 

Skaffa ett medlemsnummer först!

För att kunna ansöka om att vara med på festen krävs att du har ett medlemsnummer i föreningen LUSThuset.

 

Klicka här för att läsa mer om och ansöka om medlemskap.

 

 

16 mars 2019

klockan 18-01

 

LUSThuset i Göteborg

Max 70 personer

Insläpp 18-19

 

300:- per person

 

Endast medlemmar!

Ansökan till fest:

 

Svar erhålles inom

48 timmar

 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright 2017-2019 Club Sunset