Festanmälan

Om festen:

Den här festen är för dig/er som har saknat en fest där det mesta är tillåtet utan störande hög musik, högt prat vid BDSM stationerna eller en hög berusningsgrad.


Mer utlevnad än mingel och party. Mer lekstationer och edgeplay än dansgolv och alkohol. Mer kinky och hbtq än vanilj och norm. Många livsstilsutövare med utlevnadssällskap, inga nyfikna singlar.

 

En fest för alla som vill kunna utöva BDSM som de gör hemma, gå in i sin bubbla, ha hårda sessioner eller krävande psykisk Dominans utan dömande eller skrämda blickar, utan att ta hänsyn till eventuella nybörjare eller oinvigda.

 

Fokus på festen är fysisk och psykisk BDSM-utlevnad. Musiken och dess volym är anpassad för utlevnad, det finns ett dedikerat landningsrum och samtalsnivån och samtalsämnena i lekutrymmena ska spegla aktiviteterna som försiggår. Socialt umgänge hänvisas till sällskapsavdelningen på första våningen.

 

Då många människor blir kåta av att utöva BDSM är även mer renodlade sexuella aktiviteter tillåtna. Club Sunset är dock ingen swingerfest utan en BDSM-fest så om du ser någon ha utlevnad eller sex så är det inte fritt fram att fråga om du får vara med, sådant förhandlas fram i förväg. Om någon visar tydliga tecken på att vara ägd eller upptagen så prata i första hand med dennes partner. Tänk på att alla på festen är där med sällskap.

 

Insläpp till festen sker endast mellan 19.00 och 20.00 och festen beräknas hålla på ungefär till 02 på natten. Alkohol får var och en ta med själv och förvara i baren men någon berusning kommer inte att tolereras. Märkbart berusade personer kommer avvisas. Alkoholfri dryck utöver det som ingår finns att köpa i baren.


Dresscode:

Club Sunset har ingen dresscode. Vi uppmuntrar gästerna att klä sig så att ni känner er bekväma och upplagda för utlevnad. Om det så är i latexcatsuit, prinsessklänning, läderstring eller jeans. Passa på att förstärka er läggning, leva ut fantasier och bejaka eventuella fetischer, alter egos och inre karaktärer!


Kvällens upplägg:

19.00 - 20.00 Insläpp

20.15  Alla hälsas välkomna

20.15 - 02.00 Fri lek

C:a 23.00 serveras en kall buffé för att ladda energi

 

Vem får komma på festen:

Alla gäster kommer tillsammans med utlevnadssällskap. Kom två, tre eller fler men inte ensam. Det kan vara en pertner, en dejt, en utlevnadsvän eller en kk, bara du har någon som du avser att ha utlevnad med under kvällen.

 

Club Sunset är i första hand inget party för socialt umgänge, det är en arena för att utvecklas och utöva BDSM. Ett säkrare ställe att leka med en nyfunnen vän går inte att hitta!

 

Hur mycket:

Entréavgift är 300:- per person och betalas i förskott. Då ingår entré, te, kaffe och frukt samt en mindre kallskuren buffé.

Betalningsinfo kommer i mailet du får när du har anmält dig. Vid återbud tidigare än 72 timmar före fest återbetalas avgiften. I baren finns det möjlighet att köpa alkoholfri dryck, fika och hyra handduk. Betalning sker med Swish, kort eller kontanter innan du lämnar festen.

 

Regler:

På denna festen gäller RACK vilket innebär att edgeplay är tillåtet. I lekutrymmena är det de som har utlevnad som pratar. I landningsrummet ska det vara tyst. Totalt mobiltelefon och kameraförbud i hela lokalen, värdesaker kan lämnas i den bevakade baren. All utlevnad sker efter ömsesidigt samtycke och förhandling. Alla rengör efter sig vid lek.

 

Har du några som helst problem med att se transpersoner, homosexuella, polysexuella eller på annat sätt normavvikande människor ha normavvikande utlevnad så stanna hemma. Club Sunset ska vara fullt av kärlek och fullständigt fritt från transfobi, homofobi, kinkshaming och annat som grundar sig i fördomar.

 

Skaffa ett medlemsnummer först!

För att kunna ansöka om att vara med på festen krävs att du har ett medlemsnummer i föreningen LUSThuset/Club Sunset, det gör du här!

 

 

 

Lördagen den 25 april 2020

klockan 19-02


Club Sesams lokaler i Göteborg

Max 70 personer

Insläpp mellan 19.00-20.00 PRICK

 

300:- per person

 

Endast medlemmar!

Festanmälan:

 

Här anmäler du som har ett medlemsnummer till festen:


Anmälan stängd!

 

 
 
 
 
Jag intygar att jag har läst reglerna och är införstådd med dessa
 
 
 

Copyright 2017-2020 Club Sunset